Behandlingar

Att tänka på vid olika behandlingar.

Vi utför en rad olika behandlingar som du kan läsa mer om här. Du hittar information om hur behandlingen går till, hur du ska förbereda dig och även vad du ska tänka på efter att behandlingen är utförd.

Om du undrar över något som du inte kan hitta här så vill vi att du använder kontaktformuläret här på vår hemsida och ställer din fråga direkt till oss. Vi hjälper mer än gärna till för att underlätta ditt besök så mycket som möjligt.

Vårt allra viktigaste mål är nöjda patienter. Därför lägger vi ner stor möda på att hela tiden höja vår kompetens och utbildning. Vi gör också vårt yttersta för att du som patient ska känna dig trygg genom att ge dig all den information och vägledning du behöver.

Solna Dental AB erbjuder tandläkarvård året om. Vi stänger inte, som många andra kliniker för semester utan det finns alltid tandläkare och annan vårdpersonal tillgängliga på plats eller via jour. Du kan alltid träffa en kompetent tandläkare som är insatt i din situation.

Alla nyopererade patienter får ett direktnummer till sin kirurg, som har jour 24 timmar om dygnet. Det finns också en ständig beredskap för eventuella akuta operationer.

Alla våra patienter har möjlighet att få en bredare bedömning vid komplicerade fall. Detta sker vid våra interna klinikkonferenser där samtliga tandläkare/kirurger deltar och har möjlighet att diskutera och komma med förslag som grundar sig på lång erfarenhet. Alla beslut fattas enligt vetenskap och beprövad erfarenhet.

Vill du boka tid eller bara fråga om något? Tveka inte att kontakta oss!