Stort utbud av behandlingar

Vi kan erbjuda en rad olika behandlingar. Våra tandläkare håller samma höga kompetensnivå oavsett om det rör sig om allmän tandvård eller mer specialiserade ingrepp.

Tandvård Stockholm – Sundbyberg – Solna.

Här hittar du tydlig information om hur den specifika behandlingen går till, hur du ska förbereda dig och även vad du ska tänka på efter att behandlingen är utförd. Klicka i menyn på respektive behandling för att läsa vidare.

Om du undrar över något som du inte kan hitta här så kan du alltid ringa på 08-55 39 39 99 och ställa din fråga direkt till oss. Vi hjälper mer än gärna till för att underlätta ditt besök så mycket som möjligt.

Allmäntandvård

Estetisk tandvård

Tandimplantat

Akuttandvård

Trygg tandvård i Stockholm

Vårt allra viktigaste mål är nöjda patienter. Därför lägger vi ner stor möda på att kontinuerligt höja vår kompetens och stärka vår utbildning. Vi gör även vårt yttersta för att du ska känna dig trygg genom att ge dig all den information och vägledning du behöver. Du får samma stöd och hjälp oavsett om det rör sig om avancerade behandlingar som insättning av tandimplantat och rotfyllning eller om du endast vill träffa en tandhygienist för borttagning av tandsten.

Solna Dental AB erbjuder prisvärd och högkvalitativ tandvård året om. Vi stänger inte, som många andra kliniker, för semester. Här finns det alltid tandläkare och annan vårdpersonal tillgängliga på plats eller via jour om du är i behov av akut tandvård. Du kan alltid träffa en kompetent tandläkare som är insatt i din situation.

Vi har patienter från hela Storstockholmsområdet med ett litet övertag för de största områdena i norrort såsom Sundbyberg, Solna och Bromma.

God patientkontakt nyckel för bra tandvård

Alla nyopererade patienter får ett direktnummer till sin kirurg, som har jour 24 timmar om dygnet. Det finns också en ständig beredskap för eventuella akuta operationer.

Som patient har du även möjlighet att få en bredare bedömning vid komplicerade fall. Detta sker vid våra interna klinikkonferenser där samtliga tandläkare/kirurger deltar och har möjlighet att diskutera och komma med förslag som grundar sig på lång erfarenhet. Alla beslut fattas enligt vetenskap och beprövad erfarenhet.

Vill du boka tid eller bara fråga om något? Tveka inte att kontakta oss.