^

Estetisk tandvård

Experter på estetisk tandvård

Ibland kan tänder bli missfärgade eller traumatiserade p g a olyckor eller kemiska substanser som vi får i oss under vår uppväxt, eller senare i livet. Många människor har upptäckt att det numera går att göra något åt detta genom t ex skalfasader och kronor. Vi på Solna Dental har arbetat inom estetisk tandvård i Stockholm i många år. Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att ta hand om dina tänder på bästa möjliga sätt.

Övriga behandlingar som vi kan erbjuda inom inom estetisk tandvård innefattar bl a tandblekning och tandimplantat. Kontakta oss om du vill veta mer så kan vi boka in ett första möte där vi går genom dina olika alternativ.

vitare tänder med tandblekning - estetisk tandvård

Smart avbetalningsplan

Estetisk tandvård som används av rent kosmetiska skäl täcks inte idag av tandvårdsförsäkringen. Dock kan du hos oss alltid få hjälp med att dela upp din betalning så att du inte måste betala hela summan på en och samma gång. Kontakta oss på mail eller telefon så berättar vi mer om vår finansieringshjälp som är ett samarbete med Resurs Bank. Vi anser att det är allas rätt att ha tillgång till en förstklassig tandvård. Därför ser vi till att hålla överkomliga priser och vara flexibla när det kommer till att hitta skräddarsydda lösningar.