Experter på estetisk tandvård i Stockholm – Solna Dental

Estetisk tandvård hos Solna Dental

Ibland kan tänder bli missfärgade eller traumatiserade pga olyckor eller kemiska substanser som vi får i oss under vår uppväxt, eller senare i livet. Skadade eller missfärgade tänder är dock inte någonting man måste leva med hela livet. Det mesta går att lösa med estetisk tandvård.

Många människor har hjälpts av behandlingar med t ex skalfasader. Vi på Solna Dental har arbetat inom estetisk tandvård i Stockholm i många år. Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att ta hand om dina tänder på bästa möjliga sätt.

De behandlingar som vi kan erbjuda inom inom estetisk tandvård innefattar utöver tidigare nämnda skalfasader och kronor även tandblekning.

Kontakta oss om du vill veta mer så kan vi boka in ett första möte där vi går genom dina olika alternativ.

Airflow

Skalfasader

Tandblekning

Endast viss estetisk tandvård täcks av tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd

När det kommer till estetisk tandvård och kostnader är det viktigt att skilja på estetisk tandvård som är nödvändig för din hälsa och sdan som endast gör av kosmetiska skäl. Tandvårdsbidraget och högkostnadsskyddet täcker endast tandvård som utförs av hälsoskäl.

Estetisk tandvård som används av rent kosmetiska skäl täcks inte idag av det allmänna tandvårdsbidraget. Dock kan du hos oss alltid få hjälp med att dela upp din betalning så att du inte måste betala hela summan på en och samma gång.

Kontakta oss på mail eller telefon så berättar vi mer om vår finansieringshjälp som är ett samarbete med Resurs Bank. Vi anser att det är allas rätt att ha tillgång till en förstklassig tandvård. Därför ser vi till att hålla överkomliga priser och vara flexibla när det kommer till att hitta skräddarsydda lösningar.

Implantat, blekning och mycket mer

Den estetiska tandvården idag inkluderar allt från tandimplantat till blekning och tandsmycken.

På vår tandläkarmottagning har vi många års erfarenhet av att arbeta med all typ av estetisk tandvård och hittar du inte den behandling du söker här på sidan är det bara att ta kontakt med oss så hittar vi en lösning på dina önskemål.

Professionell tandblekning ger hållbara resultat

Det kan vara frestande att köpa tandbleknings-kit på internet och bleka tänderna i hemmet. Framförallt så är det den lägre prislappen som lockar. Det finns problem med detta. Ett av dessa är att du inte riktigt får den kunskap du behöver – hur ska skenorna sitta, hur länge ska behandlingen egentligen pågå och hur pass mycket gel ska du använda vid varje tillfälle?

Det står förvisso angivet på förpackningen, men här måste man även vara medveten om att en tandblekning är ytterst individuellt. Du har unika tänder. Du har ett unikt bett och dina tänder kan vara känsligare – eller starkare – än andras. Det innebär att din tandblekning måste vara anpassad för just dig och dina tänder.

En tandblekning i vår regi sker på ett säkert sätt – även om den sker i ditt eget hem. Vi ger tydliga instruktioner kring hur du ska gå tillväga, vi står stand-by vid eventuella frågor och de skenor du får hem är anpassade efter ditt bett och dina tänder. Det ger dig maximal effekt och ett mer hållbart, jämnt resultat.

Varför är estetiskt tandvård så populärt?

Estetiskt tandvård har under senare år fått ett uppsving och blivit allt populärare. Det här ihop med att metoderna och behandlingar blivit både säkrare, mer prisvärda och effektivare. Dessutom så finns dessa behandlingar tillgängliga på ett helt annat sätt idag.

Förr var estetisk tandvård ganska lågt prioriterat hos tandläkarmottagningar. Idag tas estetiska problem på ett större allvar. En patient som lider av missfärgade, gula eller spruckna tänder ska ha rätt till samma hjälp som en patient med något annat typ av dentalt problem.

Vi vet att exempelvis gula och missfärgade tänder kan vara hämmande inom såväl sociala sammanhang som inom yrkeslivet. En person med en gulare nyans på sina tänder kan skämmas, undvika att le och därigenom också uppfattas som sur, introvert eller allmänt tråkig. Så ska det inte behöva vara.

Säkra behandlingar i Stockholm

De behandlingar inom estetisk tandvård i Stockholm som vi erbjuder är noggrant kontrollerade och testade. Vi baserar all vår vård på vetenskap och på forskning. Estetiska behandlingar är inget undantag. I kombination med stor yrkesskicklighet och erfarenhet så garanteras ett högkvalitativt och hållbart resultat. Oavsett vilken behandling du väljer.

I samband med att du besöker oss så får du först förklara problematiken, sedan dina egna förväntningar och din målbild och därefter så presenterar vi de alternativ som finns tillgängliga samt kostnaden för dessa. Vi arbetar nära våra patienter och vi vill alltid bygga längre relationer. Den initiala konsultationen skapar en trygghet och den ger en säkrare behandling där inga missförstånd åligger.

Hos oss sker alla estetiska behandlingar på ett säkert sätt. Som patient är du i trygga händer. Oavsett om du vill ha skalfasader, en tandblekning eller om du exempelvis vill smycka dina tänder. Vi står redo att hjälpa dig att få ett leende som du vill visa för alla. Le och världen kommer att le mot dig!