Tandblekning Stockholm – Solna Dental

Välj mellan två effektiva metoder för tandblekning i Stockholm

Idag finns ett flertal olika sätt att få vitare tänder. En metod är att använda sig av är tandblekning. På Solna Dental erbjuder vi två välbeprövade metoder för att bleka tänder:

  • Opalescence 16%

    Karbamidperoxid hemblekning

  • Opalescence Boost 40%

    väteperoxid klinikblekning

Kontakta oss på Solna Dental om du vill boka en tid för tandblekning eller om du behöver konsultation. Vi har arbetat med professionell tandvård i Stockholm i många år och har den utbildning som krävs för att erbjuda kvalitet i alla led!

Vitare tänder – Se resultat före och efter tandblekning

Arenatandläkarna
Evenemangsgatan 16
169 56 Solna
arena@solnadental.se

Huvudstatandläkarna
Krysshammarvägen 10
171 57 Solna
info@solnadental.se

Så går en tandblekning till

Vi erbjuder tandblekning både på mottagningen i Stockholm och för hemmabruk. De metoder för tandblekning vi erbjuder kommer från Opalescence och ger ett fint och pålitligt resultat med vitare tänder på kort tid. Det går i regel fortare att bleka tänderna på mottagningen, men resultatet kan bli lika bra hemma, förutsatt att du följer instruktionerna noga.

Inför en tandblekning så kontrollerar vi först dina tänder och ditt tandkött så att de är friska. Vi tar även bort eventuell tandsten. Därefter tar vi ett avtryck av dina tänder, efter vilket vi tillverkar vi en skena. Vid själva behandlingen fylls sedan skenan med tandblekningsmedlet och så får du ha den i munnen en viss tid utifrån vilken blekningsgrad vi eftersträvar. Detta kan alltså göras både hemma i lugn och ro eller på mottagningen. Gör du behandlingen hemma så finns vi hela tiden redo att hjälpa dig över telefon.

Det krävs erfarenhet för att hitta rätt

Vi gör en noggrann undersökning av dina tänder innan vi bleker dem. Detta för att se till att de inte är skadade samt att kontrollera att tandköttet är friskt. Vi undersöker för att se om det är möjligt att genomföra en tandblekning samt för att säkerställa ett så bra resultat som möjligt.

Genom att låta professionella tandläkare sköta din tandblekning slipper du oroa dig för skador eller missfärgningar. Vi vet vad som krävs och har all nödvändig utrustning för att utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt. Vid hemblekning ger vi dig tydliga instruktioner och finns alltid tillgängliga på telefon för hjälp under processen.

Hör av dig till oss idag om du vill boka in en tandblekning eller en inledande undersökning

Tandblekning i Stockholm utan biverkningar

När du gör tandblekning hos oss så får du en fullständigt säker behandling av professionella tandläkare. Du slipper oroa dig för att tänderna ska bli skadade eller ojämnt färgade och får ett resultat som håller i längden. Vi använder oss enbart av modern utrustning och det senaste inom tandblekning för att kunna erbjuda bästa tänkbara behandling. Väljer du att göra tandblekningen hemma så finns vi hela tiden tillgängliga för att svara på frågor.

Vanliga frågor om tandblekning

En tandblekning som görs på tänder med fungerande och medeltjock emalj och som sköts ordentligt under tiden kan hålla mellan 1 och 3 år. Allt beror dock på hur den sköts och om din emalj svarar bra på blekningen. Vid tandblekning hemma kan man även fylla på med mer blekmedel eftersom, någonting som förlänger effekten.
Nej, endast emalj och tandens naturliga yta påverkas av blekningen.
Nej, det går bra att bleka endast en eller ett par tänder. Dock kan detta vara svårt att få till på egen hand så då rekommenderar vi att du kommer in till mottagningen.