Professionell tandvård i moderna lokaler

Hög kvalitet - förmånliga priser

Solna Dental startades med målsättningen att skapa en tandläkarmottagning som erbjuder högklassig tandvård till förmånliga priser. Idén förverkligades i en modern och trivsam lokal i Huvudsta och numera har vi även en klinik i Arenastaden och arbetar med kunder från Sundbyberg, Bromma, Solna, Hallonbergen och hela Storstockholm. Våra behandlingsmetoder är alltid baserade på vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi utför all form av traditionell tandvård, har kompetenta tandhygienister på plats samt är experter på estetisk tandvård och specialkirurgi. Hos oss får du även avancerade behandlingar såsom tandimplantat och oralkirurgi i samarbete med specialisttandläkare. Vi har även möjlighet att boka in akuttider om du är i behov av akut tandvård.

Boka tid

Ett tryggt och bra val

“Vi är stolta över att arbeta i modernt utrustade och helt digitaliserade mottagningar. Låt oss på Solna Dental hjälpa dig att få en frisk munhälsa och ett vackert leende som du blir nöjd med. Den vård vi erbjuder bygger på individuellt anpassad behandling med hög standard och vi strävar efter att våra patienter ska få en långvarigt frisk munhälsa.”

Dani Toutoundji
Grundare Solna Dental

Solna Dentals grundare

Tandläkare i Norrort - Sundbyberg, Bromma och Solna

På Solna Dental erbjuder vi förstklassig tandvård till dig som bor i Bromma, Sundbyberg, Hallonbergen och Solna med omnejd. Men du når oss lätt även från innerstan. Till våra mottagningar tar du dig snabbt till fots eller med tvärbana, buss och pendeltåg. Det finns även gott om parkeringsplatser för dig som hellre kör bil.

Hos oss på Solna Dental har du tillgång till tandläkare med specialkunskaper inom all typ av tandvård och vi erbjuder alla våra kunder långsiktiga lösningar som syftar till att bevara en god tandhälsa livet ut. Boka in en tid med en tandhygienist eller en tandläkare för att få en status på din tandhälsa. Ju bättre koll du håller på dina tänder, desto bättre kommer de hålla i längden.

Kontakta oss

Våra kliniker

På våra mottagningar i Huvudsta och i Arenastaden finns all den utrustning och kompetens som behövs för att erbjuda en modern och komplett tandvårdsservice, vare sig det gäller en rutinundersökning eller ett större ingrepp. Våra tandläkare och tandspecialister har den kunskap som behövs för att erbjuda de senaste lösningarna inom tandvård; allt ifrån säkra metoder för amalgamsanering till tandrengöring med airflow; tandblekning; individuellt utformade bettskenor och mycket annat.