Botox & filler

Botox & filler

BOTOX® innehåller botulinumtoxin typ A. Detta ämne blockerar nervimpulserna till musklerna. BOTOX injiceras i utspädda doser i de små ansiktsmusklerna med hjälp av en liten engångsspruta Det resulterar i en lokal minskning av muskelaktivitet. På så sätt slätas den ovanpåliggande huden ut. BOTOX® injiceras med en tunn nål, så att du knappt känner sticken. Själva behandlingen tar cirka 30 minuter och efteråt kan man direkt gå tillbaka till sina dagliga uppgifter. Det tar mellan två och fyra dagar innan behandlingen börjar verka, och en till två veckor innan full effekt uppnås.

Behandling med BOTOX® är övergående och måste upprepas. I genomsnitt varar effekten tre till fem månader efter den första behandlingen. För att behålla en optimal effekt bör man upprepa behandling med BOTOX® två till tre gånger om året. Det är bra om man rör på de muskler som har behandlats så mycket som möjligt under den första tiden direkt efter behandlingen. Det ökar absorptionen av BOTOX® och gör behandlingen mera effektiv. I många fall kombineras användning av BOTOX® och Stylage särskilt vid djupare rynkor.

Vår personal är utbildade i botoxbehandlingar av leg. läkare Olof Nybacka på Inject Academy.

Fylliga mjuka läppar med Stylage

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Stylage finns endast på kliniker.
Vår personal är utbildade i fillerbehandlingar av leg. läkare Olof Nybacka på Inject Academy.

Läs mer om Stylage.

Ladda ner fullständig prislista